Over ons

Twee is de publieke streekomroep van Vlaardingen en Schiedam. We houden je 24 uur per dag op de hoogte van al het nieuws in de streek en streven ernaar om de snelste en meest betrouwbare bron te zijn. Dat doen we via een eigen nieuws-app, onze website en social media maar ook op radio en televisie.

We werken daarbij samen met veel organisaties in de streek. Zo is de Bibliotheek één van onze vaste partners en zo maken we regelmatig programma’s met tal van andere organisaties, bijvoorbeeld in aanloop naar een evenement of bij een belangrijke gebeurtenis.

De content van Twee wordt samengesteld door een enthousiast team, dat bestaat uit een aantal betaalde krachten en veel vrijwilligers. Daarnaast heeft Twee stageplaatsen beschikbaar. Wij zien het namelijk als onze taak om niet alleen relevante nieuwsverhalen te brengen, maar ook een kweekvijver te zijn voor nieuw talent.

De redactie van Twee heeft een onafhankelijke journalistieke positie binnen de organisatie en wordt geleid door hoofdredacteur Willem Stegeman. Heb je tips voor verhalen uit jouw buurt? Stuur ons dan een bericht!

Contactgegevens

Bezoekadres

Vijgensteeg 2
3111 PT Schiedam

 

Telefoonnummers

Redactie: 010 - 426 3600
Radiostudio:   010 - 426 1212

 

 

E-mailadressen

(Nieuws)tips / redactie:  redactie@ditistwee.nl
Overige vragen:  info@ditistwee.nl